Ахат значение и свойства
Блог

Ахат – Значение и свойства

Posted On декември 13, 2017 at 1:40 am by / No Comments

Естественият камък Ахат е обвит със слоеве ивици и е част от семейството Халцедон. Всъщност това е най-популярният Халцедон. Ахатът показва широка гама от цветове, включително черно, жълто, розово, червено, сиво, бяло и кафяво. Ахатът се образува във всички минерални среди, но най-често се среща в огнени скали.
Името на Ахат произхожда от мястото, където е бил открит за първи път, който е в река Achates в Сицилия. Това е толкова популярен и търсен камък, но за щастие той може да се намери по целия свят! Ахатът има укрепваща и стабилизираща енергия, която ще ви помогне в ежедневните ви задачи. Това ще ви помогне да балансирате енергиите си и да ги насочите по подходящ начин.Енергиите на Ахата ще ви успокоят и издигнат. Дори ако сте имали много зает и луд ден, все още ще можете да се отпуснете и да намерите спокойствие и уединение.
Естественият ахат също ще помогне на положителните енергии да преминават през вас непрекъснато. Ще ви държи енергично и властно. Това ще ви накара да се чувствате позитивно. Отрицателните енергии ще бъдат разсеяни и ще бъдете защитени от всякакви негативни атаки срещу вашето тяло, сърце, ум и дух.
Енергиите на Ахата ще ви държат вдъхновени, мотивирани, творчески и продуктивни. Това е камък, който също ще запълни живота ви с радост, радост и оптимизъм. Ахат ще ви влее с щастливи и забавни енергии, за да ви накара да се почувствате по-добре. Естественият камък ахат ще стимулира ума ви и ще подчертае всичките ви прекрасни черти. Това ще ви насърчи да използвате вашите таланти, за да промените живота си към по-добро.
Ахат ще ви покаже, че възможностите са безкрайни и можете да следвате най-добрият път за вас! Това ще ви насърчи да направите самооценка само, за да знаете къде сте в живота си и как се чувствате в него като цяло.
Този камък ще ограничи желанието ви да постигате много неща наведнъж, дори и нещата, които не е нужно да правите. Това ще ви помогне да управлявате по-добре времето си, така че да не се чувствате претоварени.
Ахатът е камък, който ще ви помогне да центрирате, стабилизирате и насочвате енергиите си. Ахатът е камък, който може да донесе изобилие и пълнота във всички аспекти на живота ви, особено във вашия финансов живот. Когато работите с енергиите на този камък, ще се почувствате обогатени, за да постигнете всичките си финансови цели. Този камък ще укрепи вашето усещане за реалност и ще насърчи прагматичното мислене. Това ще бъде много полезно, когато става дума за вземане на решения, особено ако работите по бюджет.
Енергиите на естественият ахат ще ви подтикнат да мислите на краката си и да предприемете необходимите действия с мъдрост и власт. Той ще ви води в вземането на най-добрите решения, без да поставяте финансите си в несигурно положение. Ахатът ще привлече много положителни енергии, които ще ви държат развълнувани и ентусиазирани за финансовите ви начинания!
Ахат има успокояващ и положителен ефект върху емоциите ви. Когато работите с енергиите на Ахатът, болката няма да навреди толкова много и гневът няма да изгори толкова горещо.
В днешно време най-често този естественият камък Ахат се среща при ръчно изработените бижута, като гривни Шамбала и гердани с естествени камъни. Най-често срещаната му форма е обработено 8-10мм мънисто.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *