Содалит
Блог

Содалит – Значение и свойства

Posted On декември 11, 2017 at 1:30 pm by / No Comments

Естественият Содалит обикновено идва в красив кралски син цвят, често с бели петна върху него. Това е непрозрачен камък, който идва в различни нюанси на синьо, по-често синьо сиво, покрито с бял калцит. След като бъде полиран, този камък постига много висок блясък и изглежда още по-елегантен. Името содалит произлиза от химическия елемент натрий.
Също така идва от латинската дума „sodalitas“, която означава другар, защото онези, които я носят, ще се почувстват като другари, които им помагат да се чувстват спокойни и да излекуват болезнените или разтревожени сърца.
Содалитът е открит за първи път в Гренландия през 19 век. Днес може да се намери и в Португалия, Бразилия, Боливия, Канада, Русия, Австралия, Танзания и Китай. Редки видове содалит също са открити в Намибия и Везувий, Италия.
Содалитът е не само красив, но и много силен. В случай, че още не сте го знаели, содалитът е известен като Камък на поета, защото може да ви помогне да изразите всички неща, които искате да кажете по най-добрия възможен начин. Това е ефективен камък за прекратяване на аргументи или несъгласия. Също така, това е камък на логиката. Това е камък, който символизира знанието и комуникацията.
Когато решите да имате содалит в живота си, ще последвате емоционален баланс и вътрешен мир. Ще се възползвате и от подобрени психически способности. Неговите лечебни енергии не само очистват вашата аура и отстраняват лошите чувства в сърцето ви, но и могат да помогнат за изцелението на човешкото тяло.
Содалитът е много добър камък, който да се използва за бизнеса, защото насърчава и приятелството. Това е много важно, когато работите с хора със същите възгледи и същите цели. Този камък може да ви помогне да имате безупречни транзакции и продуктивни дни.
Естественият камък содалит работи най-добре за артисти, актьори и изпълнители, защото насърчава увереност, комуникация и творчество. Содалитът също ще увеличи чувствата на мир и спокойствие с хората, с които работите.
Енергиите от содалитите, които присъстват във вашия живот, ще търсят истината и ще ви помогнат да измислите съвършените думи, за да ги изразите.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *